Lisävarusteet ja varaosat

Kilpiteline Klik n Rest:iin

Rowaspro-lisäkilpiteline Klik n Rest-kuormatukeen (lisävaruste)
Tuotenumero 326193

Rowaspro Oy tarjoaa edullisen ratkaisun Klik n Rest kuormatuen käyttäjille, jotka eivät halua jossitella kysymyksellä ajoneuvonsa tieliikennekelpoisuudesta, jos rekisterikilpi peittyy osittain.
Rekisterikilpitelineellä 326193 voidaan täydentää Klik n Rest kuormatuki jos alunperin ajoneuvonrekisterikilpi on ollut moitteetta näkyvissä, mutta tilanne nyttemmin muuttunut esim.
ajoneuvon vaihtuessa. Omalla rekisterikilvellä varustettua telinettä on myös kätevä käyttää, mikäli käytössä on yhteinen kuormatuki
Tuote tuo rekisterikilven kuormatuen etupuolelta näkyviin sen takapuolelle, jossa se on esteettä nähtävissä ja jolloin epäilys ajoneuvon katsastuskelpoisuudesta poistuu. Voit hankkia telineeseen lisäkilven: Linkki tai tilapäisessä tarpeessa siirtää ajoneuvon kilven telineeseen. Tuotteessa on E-hyväksytyt valot ja kiinnityskohdat sekä EU-kilvelle että vanhanmalliselle suomi-kilvelle.

kilpiteline2 kilpiteline32

 

Asennustoimenpiteet käyttöönotettaessa:

• Irroita pidinhaarukassa olevat sokat, oikaise johdin pidinhaarukan ympäriltä ja aseta kilpiteline kuormatuen pystyputkessa olevan pitimen kohdalle
• Työnnä sokat (2kpl) paikoilleen haarukan reikiin
• Tarkista johtimen pituus; jos johtoa on ulkona liikaa, avaa johdonpitimen mutterit ja vedä varovasti ylimääräinen johto ”sisäpuolelle”
• Kokeile että kilpiteline kääntyy vaivatta pystyasentoon, jossa sen voi pitää haluttaessa kiinni säilytyksen ajan
• Kiinnitä johdonpitimen mutterit ja tarkista, että suojakumi on johtimen tuloaukossa
• Asettele ylimääräinen johdin kilven taakse jäävään tilaan ja asenna kilpi paikoilleen

Käyttö:

• Asenna teline sokkien avulla kuormatuen pitimeen ja kytke pistoke; tarkista ettei kilpi ole ylösalaisin
• Käännä kilpi vaaka-asentoon ajettaessa ja pystyasentoon tilan säästämiseksi säilytettäessä
• Irrotus tapahtuu irottamalla sokat; kääri johdin pidinhaarukan ympärille ja sokat paikoilleen

Vihje: käytettäessä yhteistä kuormatukea (seurat, kerhot), kysy meiltä erikseen omaa pystyputkea kuormatukeen, jonka voit porata/porauttaa oman autosi korkeuteen sopivaksi ja säilyttää yhdessä kilpitelineen kanssa!

Kilpiteline saksimalliseen polkupyörätelineeseen

Rekisterikilvenpidin polkupyörätelineeseen
Tuotenumero 317125

Ns. saksimallisen polkupyörän kuljetustelineen omistajalla on nyt yksi lisämahdollisuus poistaa mahdollinen sakkoriski asentamalla kätevä Rowaspro-rekisterikilvenpidin (tuotenumero 317125) myös mihin tahansa ”saksimalliseen” polkupyörän kuljetustelineeseen. Tuote sisältää kiinnistyssarjan, jonka laajat säätelymahdollisuudet riittävät useimpien telineiden mittoihin.

Tuote tuo rekisterikilven telineen etupuolelta näkyviin sen takapuolelle, jossa se on esteettä nähtävissä, ja jolloin epäilys ajoneuvon katsastuskelpoisuudesta poistuu. Voit hankkia telineeseen lisäkilven http://www.trafi.fi/tieliikenne/rekisterikilvet/lisakilvet/lisakilpi tai tilapäisessä tarpeessa siirtää ajoneuvon kilven telineeseen. Tuotteessa on E-hyväksytyt valot, ja kiinnityskohdat sekä EU-kilvelle että vanhanmalliselle Suomi-kilvelle.

Kilpitelineen asennus saksimalliseen polkupyörätelineeseen
 

kilpiteline2

Huomioikaa, että ennen lisäkilven kiinnittämistä, täytyy kiinnityshaarukka kertaalleen säätää sopivaksi kuljetustelineeseen, katso video täältä: videvideo

Säätötoimenpiteet käyttöönotettaessa:
• Avaa kiinnityshaarukan muttereita hieman niin, että haarukoita voi siirtää.
• Asenna polkupyöräteline auton koukkuun ja aseta kilpiteline kiinnityshaarukoistaan polkupyörätelineeseen halutulle korkeudelle.
• Sovita haarukoita kuljetustelineen neliöputkiin, säätöalue kattaa 25-35mm neliöputket, tarvittaessa asenna haarukat ulompana oleviin ovaalireikiin.
• Pidä teline vaakatasossa. Katso, että johdon lähtö on samalla puolella kuin pistoke koukussa, ja laita johdin pistokkeeseen.
• Supista haarukat niin, että väli vastaa polkupyörätelineen rungon putkikokoa ja kiristä avaamasi mutterit huolellisesti.
• Tarkista johtimen pituus; jos johtoa on ulkona liikaa, avaa johdonpitimen mutterit ja vedä varovasti ylimääräinen johto ”sisäpuolelle”.
• Kiinnitä johdonpitimen mutterit ja tarkista että suojakumi on johtimen tuloaukossa.
• Asettele ylimääräinen johdin kilven taakse jäävään tilaan ja asenna kilpi paikoilleen.

Käyttö:
• Lukitse kilvenpidin telineeseen mukana tulevilla saksisokilla. Käytä vaihtoehtoisista sokan rei´istä niitä, jotka ovat lähimpänä putken pintaa.
• Kytke pistoke koukun pistorasiaan.

Klik n Rest - jatkoputki

Klik n Rest – jatkoputki

– Mahdollistaa kahden kanootin tai yhden leveämmän lastin kuljetuksen
– Leveys 100 cm
– Kiinnityslenkkien etäisyyden säätömahdollisuus

putki2-1-of-1