Klik n tuotteet

Rowaspron Klik n tuotteet perustuvat patentoituun pikakiinnitysmekanismiin, jolla voidaan tarttua tukevasti ja vaivattomasti muutamissa sekunneissa Euroopassa yleisesti käytettyyn vetokoukkuun (ISO-3853). Pikalukitusmekanismi voitti Plootu Fennica –ohutlevytuotekilpailun teollisuussarjan vuonna 2014.

 

Innovatiiviset tuotteet auttavat arjen hankalissa tilanteissa


Tutustu tuotteisiin tarkemmin:

Astinlauta – Klik n Step

Astinlauta kiinnittyy tukevasti vetokoukkuun alle sekunnissa ilman työkaluja. Astin on ruostesuojattu ja huoltovapaa, valmistettu Suomessa. Yhteensopiva kaikkiin Eurooppalaisiin vetokoukkuihin valmistajasta riippumatta.

Lue lisää

Astinlauta vetokoukkuun patentoidulla pikakiinnityksellä

Klik n Rest – Kuljetusteline

Kanootit, kajakit, puutavara, putket ja ylipäänsä kaikki hoikat, mutta pitkät tavarat ovat hankalia kuljetettavia henkilöautolla. Rowaspro:n kuljetustuki tekee pitkien tavaroiden kuljetuksesta vakaata ja turvallista.

Lue lisää

Kanootin kuljetusteline vetokoukkuun

Klik n Hold Black – Ruuvipuristinteline

Ruuvipenkin asento on säädettävissä ja sen avulla pitkien ja suurempien tavaroiden, kuten putkien käsittely on vaivatonta ja turvallista. Ruuvipuristinteline on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadusta tinkimättä.

Lue lisää

Ruuvipenkkiteline huoltoautoihin, kiinnittyy kätevästi vetokoukkuun

Klik n Hold – Ruuvipuristinteline

Ruuvipenkin korkeus ja asento on täysin säädettävissä, mikä mahdollistaa myös pitkien ja suurien tavaroiden, kuten putkien käsittelyn tai esimerkiksi moottorisahan terän teroitus -toimenpiteen tukevasti.

Lue lisää

Ruuvipenkkiteline vetokoukkuun, huoltoauto käyttöön suunniteltu